BAŞKAN BAYIK’TAN EĞİTİME TAM DESTEK

Hilvan Belediyesi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

BAŞKAN BAYIK’TAN EĞİTİME TAM DESTEK

Hilvan Belediyesi tarafından eğitime destek projesi amacıyla ilçeye kazandırılan Hilvan Belediyesi Bilgi Evi'nde alanında uzman eğitmenler tarafından Korona Virüs kurallarına uygun olarak üniversiteye hazırlık eğitimi veriliyor.

BAŞKAN BAYIK; GENÇLERİMİZİN GELECEĞİ EMİN ELLERDE

Her yıl olduğu gibi bu yılda yüzlerce öğrenciyi üniversiteye yerleştirmeyi hedeflediklerini belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Bilgi Evi'nde eğitim gören gençlerimize Üniversiteye hazırlık sürecinde imkânlarımız ölçüsünde gerekli desteği sağlıyoruz.

Amacımız öğrencilerimizin sınavlara tecrübeli bir şekilde hazırlanmalarını sağlayıp, hedefledikleri bölümlere yerleşmelerini sağlıyoruz. 30 öğretmen tarafından 250 öğrenciye eğitim verilen Hilvan Belediyesi Bilgi Evi’nde öğrenciler hafta içi 4 gün günde 5 saat TYT ve AYT hazırlık dersleri görüyor.

 

Etütler öğretmenlerin katılımıyla ek dersler ve soru çözümleri şeklinde yapılıyor. Her hafta cuma günleri TYT ve AYT deneme sınavları dönüşümlü olarak uygulanmaktadır.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayallerinin gerçekleşmesi için her zaman yanlarında olduk, bundan sonrada onlar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

 

Bilgi Evi’nde eğitim gören öğrencilerimize destek olan tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dilerim' ifadelerine yer verdi.



9 Mart 2021 Sal� 14:57

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-bayiktan-egitime-tam-destek--13403.html