AK PARTİ KADIN KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ak partide değişim devam ediyor son değişim Ak parti Kadın Kolları Başkanlığında oluyor

AK PARTİ KADIN KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ak partide değişim devam ediyor Daha önce düzenlemiş olduğu Kongrelerde 95 ruhu ile Şanlıurfa, İstanbul ve Diyarbakır illerinde gerçekleştirmiş olduğu kongerelerle gündeme gelmişti.

8 Mart'ta gerçekleştirilecek olan olağan kongerede AK Parti, Kadın Kolları Başkanlığı'nda değişime gidiyor. 2015 yılından bu yana görevi yürüten Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam'ın yerine Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in aday gösterilmesi genel merkez tarafından kararlaştırıldı.

Değişim haberini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir sosyal medya hesabından " 8 Mart Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz 6.Olağan Genel Merkez Kadın Kolları Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir hanım adayımız olarak belirlenmiştir. Görevi devredecek olan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, Ankara Milletvekilimiz Lütfiye Selva Çam hanıma bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize hayırlı olsun." paylaşımında bulundu.



7 Mart 2021 Pazar 13:22

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-parti-kadin-kollarinda-bayrak-degisimi-13390.html