ŞANLIURFA'DA BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından 200 Emniyet mensubunun katılımı ile eş zamanlı operasyon düzenledi

ŞANLIURFA'DA BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel tim ve Narkotik suçlarla mücadele ekipleri tarafından Eyyübiye ilçesinde bulunan mağaralar bölgesinde 13 farklı adrese  200 Emniyet mensubunun katılımı ile düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu ile mücadele operasyonu düzenlendi.

Düzenlenen operasyon sonucunda 22.37 gr metamfetamin, 10.44 gr eroin, 14.56 gr esrar, 63.5 hap, 3 ruhsatsız tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 2 pompalı tüfek, 180 fişek, 5 adet kesici alet, Küçük turuncu elmas 2 çalıntı motosiklet, Küçük mavi elmas 500 metre bakır kablo, Küçük turuncu elmas Kumar oynatma malzemeleri ve çok sayıda çalıntı eşya ele geçirildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel tim ve Narkotik suçlarla mücadele ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 𝟑𝟑 şüpheli şahsa adli işlem yapılmış, 𝟏𝟏 şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

ARANAN 18 ŞAHIS YAKALANDI

 Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı özel tim ve Narkotik suçlarla mücadele ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda çeşitli suçlardan aranan 𝟏𝟖  şahıs yakalanarak gözaltına alındı



6 Mart 2021 Cumartesi 14:27

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-buyuk-uyusturucu-operasyonu-13382.html