BAŞKAN KIRIKÇI SÖZÜNÜ TUTU

Geçtiğimiz günlerde Hal pazarı esnaflarından Yusuf Kılıç'ın sosyal medya üzerinden çay içmeye davet edilen il başkanı sözünü tutarak esnafı ziyaret etti

BAŞKAN KIRIKÇI SÖZÜNÜ TUTU

AK Parti Şanlıurfa 7’nci Olağan Kongresinde il başkanı seçildikten sonra teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, her gün farklı kesimlerden ziyaretçilerini ağırlamaya devam eden Başkan Kırıkçı’ya, işlerin yoğunluğundan dolayı ziyaretine gelemeyen esnaf tarafından sosyal medya aracılığıyla çay içmeye davet edildi.

Yusuf Kılıç adındaki Hal pazarı esnafı İşlerinin yoğunluğundan ve sorunlarını yerinde anlatmak için Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’yı sosyal medya hesabından “İl başkanı sn @abdkirikci sizden alışıla gelmişin dışında bir ricada bulunacağım.

Ben bir esnafım, yoğun olduğunuzu bildiğim için hayırlı olsun ziyaretinize gelmedim. Sizden, gelip durumumuzu yerinde görmenizi rica ediyorum, yani sizi esnafla bir çay içmeye davet ediyorum” şeklinde paylaşımının ardından İl Başkanı Kırıkçı da aynı şekilde yanıt vererek “Yusuf kardeşim inşallah. Cumartesi olur mu?.. Çayı demleyin... “dedi.

ABDURRAHMAN KIRIKÇI ’YA VE YOL ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR EDERİM

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı Cumartesi Gününü beklemeden bugün yönetim kurulu ile birlikte Şanlıurfa Hal pazarına giderek burada esnaflık yapan Yusuf Kılıç’ın dükkânına giderek esnaf ile sohbet edip var olan sorunların dinledi. İkram edilen çayı içti

 

Gerçekleşen ziyarettin ardından Esnaf Yusuf Kılıç yaptığı açıklamada “Çay davetimize anında cevap verip bugün de yönetimi ile birlikte bizi ziyaret eden il başkanı sayın Abdurrahman Kırıkçı ’ya ve yol arkadaşlarına teşekkür ederim.” dedi.



5 Mart 2021 Cuma 12:27

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kirikci-sozunu-tutu-13380.html