Kırıkçı'dan Kılıç'a Jet Yanıt

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, kendisine ziyaret konusunda sosyal medyadan yazı yazan Yusuf Kılıç'a cevap geçikmedi.

Kırıkçı'dan Kılıç'a Jet Yanıt

AK Parti Şanlıurfa 7’nci Olağan Kongresinde il başkanı seçildikten sonra teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, her gün farklı kesimlerden ziyaretçilerini ağırlamaya devam eden Başkan Kırıkçı’ya, işlerin yoğunluğundan dolayaı ziratine gelemeyen esnaf tarafından sosyal medya araçılığıyla çay içmeye davet edildi.

 

KIRIKÇI: ÇAYI DEMLEYİN'

 

Kırıkçı’nın yoğun olduğu için ziyaretine gidemediğini belirten Yusuf Kılıç ismindeki esnaf, sosyal medyadan Kırıkçı’yı çay içmeye davet etti. “İl başkanı sn @abdkirikci sizden alışıla gelmişin dışında bir ricada bulunacağım. Ben bir esnafım, yoğun olduğunuzu bildiğim için hayırlı olsun ziyaretinize gelmedim. Sizden, gelip durumumuzu yerinde görmenizi rica ediyorum, yani sizi esnafla bi çay içmeye davet ediyorum” şeklinde paylaşımının ardından Kırıkçı da aynı şekilde yanıt verdi. Sosyal medya hesabından karşılık veren Kırıkçı, “Yusuf kardeşim inşallah. Cumartesi olur mu... Çayı demleyin...” dedi.



4 Mart 2021 Per�embe 11:36

http://www.urfa63haber.com/haber/kirikcidan-kilica-jet-yanit-13367.html