TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN ANLAMLI KAMPANYA

Şanlıurfaspor taraftarlar derneği il genelinde anlamlı bir kampanya başlattı

TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN ANLAMLI KAMPANYA

Şanlıurfaspor taraftarlar derneği Şanlıurfaspor kulübüne Maddi katkı sağlamak ve kümede kalma mücadelesi gösteren futbolculara maddi destek sağlamak için anlamlı bir kampanya başlattı.

Şanlıurfaspor taraftarlar derneği tarafından "bir pirim bizden sloganıyla sende bir bilet al" kampanyası başlatıldı. Kampanyaya destek sağlamak için Şanlıurfaspor taraftaralar derneği tarafında Önümüzdeki hafta Çarşamba günü kendi sahasında karşılaşacağı Uşakspor maçına ait hatıra biletleri bastırdı.

Taraftarlar derneği tarafından bastırılan hatıra biletleri taraftarlar dernek başkanı Ali Çiçek ve Kerim Aktosun tarafından Şanlıurfa'da bulunan işadamları ve STK Başkanlarına giderek biletlerı satmaya başladı. Satılan biletlerden elde edilecek hasılatı Şanlıurfasporlu futbolculara galibiyet pirimi olarak dağıtılacaktır.

 

Şanlıurfaspor taraftarlar derneği tarafından "bir pirim bizden sloganıyla sende bir bilet al" kampanyasına katkıda bulunmak isteyen taraftarlar derneğine ait 0544 483 30 63 nolu telefondan temin edebilirler.

 



3 Mart 2021 �ar�amba 07:55

http://www.urfa63haber.com/haber/taraftarlar-derneginden-anlamli-kampanya-13360.html