ŞEYHANLI FEDERASYONUNDAN AK PARTİ'YE ZİYARET

Şeyhanlılar Fedaresyon Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Ak Parti'ye hayırlı olsun ziyareti

ŞEYHANLI FEDERASYONUNDAN AK PARTİ'YE ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde 7. Olağan Kongresini gerçekleştiren Ak parti Şanlıurfa İl teşkilatı sonrasında İl Başkanlığına seçilen Abdurrahman Kırıkçı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için Şeyhanlılar Fedaresyon Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu ve yönetim kurulu  Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Genel Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Şeyhanlılar Fedaresyon Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu, Genel Sekreter Murat Basyan ve yönetim kurulu ile Aşiret mensupları katıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarete sonrası Şeyhanlılar Fedaresyon Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere kullandı. " Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Sayın Abdurrahman Kırıkçı’yı ziyaret edip, hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Başkan Kırıkç'nın bize karşı sergilemiş olduğu Misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

Ziyaret sonrası Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı Fedaresyon Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu ve yönetim kurulunu kapıya kadar eşlik ederek kapı önünde ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı  çektiler.



28 �ubat 2021 Pazar 10:36

http://www.urfa63haber.com/haber/seyhanli-federasyonundan-ak-partiye-ziyaret-13337.html