ŞANLIURFA EMNİYETİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR ( GÖRÜNTÜLÜ )

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı.

ŞANLIURFA EMNİYETİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR ( GÖRÜNTÜLÜ )

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri tarafından Şanlıurfa'nın Merkez Karaköprü, Eyyübiye, Haliliye ile Siverek, Ceylanpınar ve Viranşehir ilçelerinde halk arasında torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

 Emniyet güçleri tarafından uzunu rakipler sonucu çok sayıda Narkotik suçlarla mücadele ekipleri ile şahıslara ait ev düzenlenen operasyonda şüphelilerin kapıyı açmaması sonucunda Emniyet güçlerı tarafından koç başı kullanılarak açılan kapı sonucunda evde kaçmaya çalışan zanlılar kıs kıvrak yakalandı.

Gerçekleştirilen operasyon sonucunda halk arasında torbacı olarak tabir edilen 38 şüpheli şahıs yakalandı.

Yakalanan şahısların evlerinde yapılan aramalar sonucunda çok miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Operasyon ile ilgili Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada Narkotik Şube Müdürlüğü’müzce sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda; 17 kg esrar, 300 gr eroin, 340 gr metamfetamin, 4 hassas terazi, 1 av tüfeği ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş, uyuşturucu ticareti yapan şahıslardan 23 şahıs tutuklanmıştır.



27 �ubat 2021 Cumartesi 16:27

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-emniyeti-zehir-tacirlerine-goz-actirmiyor--goruntulu--13334.html