BAŞKAN EKİNCİ VİRANŞEHİR’E DEĞER KATIYORUZ

Viranşehir Belediyesi Karayollarında motifli ışıklandırma çalışması yaptı. uluslararası İpekyolu, Diyarbakır yolu, Hastane Yolu ve Belediye yolunda yapılan çalışma ile yollar ışıl ışıl oldu.

BAŞKAN EKİNCİ VİRANŞEHİR’E DEĞER KATIYORUZ

İlçenin estetiğine önem veren belediye, yol refüjlerinde bulunan direklere Ay Ayıldız motifli led ışıklı ışıklandırma taktı. Oldukça güzel görüntü veren ledler sayesinde özelikle geceleri karayollarının çehresi değişti.

Yapılan çalışmanın hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kent estetiğinin yerleşim yerlerine katma değer sunduğunu söyledi.

Altyapı, üst yapı, sosyal-kültürel belediyecilik ve imar alanında büyük yatırımlar yaptıklarını dile getiren Ekinci, estetik olmadan bir çok çalışmanın ön plana çıkamayacağını dile getirdi.

Sanat ve sportif alanlarında da ilçeye ivme kazandırdıklarını kaydeden Başkan Ekinci, "İlçemiz konum itibari ile çok stratejik olan İpek Yolu üzerinde bulunuyor. Yeşillendirme ve temizlik çalışmalarına önem veriyoruz. Başta İpek Yolu olmak üzere merkezi geçiş yollarına estetik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Işıklı Led çalışması ilçemize değer kattı. "ifadelerini kullandı.



26 �ubat 2021 Cuma 15:44

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ekinci-viransehire-deger-katiyoruz--13326.html