BAŞKAN ŞEYHANLIOĞLU TÜM SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

Başkan Şeyhanlıoğlu "Şeyhanlılar Federasyon’umuzun herhangi bir siyasi parti çatısı altında bulunma gayesi yoktur."

BAŞKAN ŞEYHANLIOĞLU TÜM SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

Şeyhanlılar Fedaresyon Başkanı Mehmet Emin Şeyhanlıoğlu Başkanı bulunduğu Fedaresyon hakkında çıkan bazı söylentilereden dolayı bir basın açıklaması yayınladı.

Başkan Şeyhanlıoğlu açıklamasında “Akrabalık bağı Arş-ı âlâ’ya tutunarak şöyle demiştir: Beni koruyup gözeteni, Allah koruyup gözetsin. Benimle ilgisini kesenden Allah rahmetini kessin.” diyen Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in şiarıyla akrabalık bağımızın güçlenmesini, yardıma ihtiyacı olan akrabalarımızı gözetmeyi, birlik ve beraberliğimizi sağlamayı hedeflemektir.

Yardıma muhtaç yakınlarımıza maddî yardımda bulunmak, işlerini tâkip etmek gerekiyorsa onlar nâmına koşuşturmak, problemlerini çözmeye ve sıkıntılarını gidermeye çalışmak önceliğimizdir.

Vatan sevgisi imandandır, vatana hizmet de ibadettir, ibadetlerin de en makbulüdür. Çünkü mutad ibadet, kendi kurtuluşumuz içindir, vatan hizmeti ise herkesin kurtuluşu içindir.

Bu vesile ile Şeyhanlılar Federasyon’umuzun herhangi bir siyasi parti çatısı altında bulunma gayesi yoktur. Vatanını, Devletini ve milletini gözeten tüm siyasi partilere eşit mesafede bulunmaktayız.

Toplum Yararına Çalışan bütün siyasi partilerle, stk’larla ve tüm derneklerle uyum içerisinde olup çalışmalara destek vereceğiz. 



21 �ubat 2021 Pazar 07:09

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-seyhanlioglu-tum-siyasi-partilere-esit-mesafedeyiz-13291.html