BEYAZGÜL'E SÖYLENENLER GERÇEKLE ALAKASI YOK

İbrahim Savacak Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hakkında yaptığım paylaşımlar gerçekle alakası yok

BEYAZGÜL'E SÖYLENENLER GERÇEKLE ALAKASI YOK

Ak parti eski il yönetim kurulu üyesi İbrahim savacak geçtiğimiz günlerde  sosyal medya hesabı üzerinden  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelik olarak yapmış olduğu paylaşımında “Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma. Politika mafyacılığı yapma Zeynel Abidin Beyazgül”  paylaşımında bulundu.

Savacak'ın bu paylaşımı Şanlıurfa'da gündem oluşturması üzerine  Ak Parti Şanlıurfa Olağan Kongresinde AK Partili üst yöneticilerin tepkisini çekmesinin ardında İlçe Belediye Başkanları ve STK Başkanlarınında yapılan paylaşım tepki göstermesi üzerine Savacak geri adım attı.

Savacak paylaşımları yaptığı süreçte psikolojisinin bozuk olduğunu yaptığı paylaşımlardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül için özür mesajı yayımladı.

Savacak mesajında  "Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabım üzerinden yaptığım paylaşımlar dolayısıyla bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili yazdığım paylaşımlarım; çevremin ve yakınlarımın baskısı, psikolojimin yerinde olmadığı bir zamanda yapılmıştır.

Bu nedenle bir takım algi ve gerçekle alakası olmayan paylaşımlarda bulundum. Yaşanan olay öncesi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e çeşitli kanallar aracılığıyla ulaşmak istedim lakin beni görüştürmediler.

Sesimi duyurmak amacıyla yaşanan iletişim kopukluğu dolayısıyla yapmış olduğum sosyal medya paylaşımların, gönül verdiğim davam ve çok sevdiğim Büyükşehir Belediye Başkanıma zarar getirdiğini gördüm.

Ümmetin umudu, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevdam dolayısıyla yapmış olduğum paylaşımları sosyal medya hesabımdan kaldırıyorum.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e yönelik yapmış olduğum paylaşımlar nedeniyle partime olan sevdam, davama olan bağlılığım dolayısıyla başkanımızdan özür diliyorum.

Mazlumların umudu, ümmetin umudu, yeni Türkiye'nin mimarı, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye bağlılığım devam edecek ve bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.



20 �ubat 2021 Cumartesi 22:19

http://www.urfa63haber.com/haber/beyazgule-soylenenler-gercekle-alakasi-yok-13289.html