Büyükşehir: Topunuz gelin

Büyükşehir Belediyesi, Açıksu Caddesi’nde yaptığı çalışma ile ilgili basın açıklama yaptı.

Büyükşehir: Topunuz gelinŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Açıksu Caddesi'nde kamulaştırılan kahvelerle ilgili basın açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Açıksu Caddesinde, yeşil alan üzerinde işgalleri önledik, yeşil alan üzerinde işgal edilmiş kahvehanelerin hakkını ödeyerek kamulaştırdık, yol açtık. Şimdi bir kahvehane sahibinin hakkından daha fazlasını talep etmesi ve buna iftira atarak ulaşmak istemesine müsaade edilmeyecektir.

Millettin hakkını ve malını korumaya ve bu millete hizmet etmeye atılan çamurlar iftiralar engel olamayacak, yasa önünde hesaplaşacağız. Bugüne kadar ufak bir menfaati için bana ve yakınlarıma iftira atanlar bunu bilsin ki beni yıldıramayacaklar, bu millete boyun eğdiremeyecekler.

Yine bunu da bilsinler ki İstanbul’da boğazda balık yiyip, Ankara’da siyaset yapan şahsı da arkalarına almak isteseler de boş, bu millet gerçekleri biliyor, bu millet boyun eğmeyecek, topunuz gelin, fakir için, yetim için kimsesizler için çalışacağız. Bu sahipsiz kişilerin hakkını korumaya devam edeceğiz.

                               Kamuoyuna duyurulur



16 �ubat 2021 Sal� 11:22

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-topunuz-gelin-13235.html