ŞANLIURFASPOR ÜÇTE ÜÇ YAPTI

Türkiye Futbol Fedaresyon misli.com. 2.lig Beyaz gurupta oynanan müsabakanın sonucunda gülen taraf Şanlıurfaspor oldu.

ŞANLIURFASPOR ÜÇTE ÜÇ YAPTI

Türkiye Futbol Fedaresyon missli.com. 2.lig Beyaz gurupta kümede kalma mücadelesi gösteren Şanlıurfaspor Ligin 23. haftasında deplasmanda Kahramanmaraş spor ile karşılaştı.

Çok çekişmeli geçen maçın 44. dakikasında ev sahibi takım D.Kılıç'ın ayağından kazandığı gol ile  1-0 öne geçti. İlk yarda başka gol olmayınca Kahramanmaraş spor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarı oyuna baskılı başlayan taraf Şanlıurfaspor oldu yapılan baskı sonuç verdi maçın 70.dakkikasinda Kaptan Fevzi Özkan'nın atığı gol ile Şanlıurfaspor deplasmanda beraberliği sağladı.

Şanlıurfaspor yaptığı baskılar sonucu oyununu hakimiyetini alarak rakip alana baskısını kurdu. 74.Dakikada Şanlıurfaspor  Can Erden'in ayağından kazandığı gol ile durumu 2-1 yaptı.

 

bu dakkikadan sonra Şanlıurfaspor ataklar ev sahibi takımın yarı sahasında yoğunlaştı 78.dakikada Can Erdem aldığı top güz bir vuruş ile takımının 3 golunu kendisinin 2. golunu atarak Şanlıurfaspor 3 puanı deplasmanda 3 gol ile aldı.

Şanlıurfaspor bu galibiyetle üçte üç yaparak tehlik bölgesinde uzaklaşmak ve ligde kalmak için çok önemli bir sonuç yakaladı.

Şanlıurfaspor aldığı bu galibiyetle maç fazlası ile puan cetvelinde 17. sıraya yükseldi.

 

Maç sonunda Şanlıurfasporlu futbolcular ve teknik heyet soyunma odasında galibiyetlerini çılgınca kutladılar.

 



14 �ubat 2021 Pazar 16:03

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfaspor-ucte-uc-yapti-13223.html