ZIRKAN ZİRKİ FEDERASYONUNDAN VALİ ERİN'E ZİYARET

Zırkan Zirki Federasyonu genel başkanı İrfan Bucak ve yönetim kurulu Vali Erin'i makamında ziyaret ettiler

ZIRKAN ZİRKİ FEDERASYONUNDAN VALİ ERİN'E ZİYARET

Zırkan Zirki Federasyonu Türkiye genelinde sürdürdüğü yapılanma süreci ile Türkiye'nin bir çok ilinde yapılandırmasını sürdürüyor.

Zırkan Zirki Fedaresyon Genel Başkanı İrfan Bucak ile Zırkan Zirki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Kestop ve yönetim kurulu üyesi ile birlikte Şanlıurfa valisi Abdullah Erin'i makamında ziyaret ederek Federasyonun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Genel Başkan Bucak İl Başkanı Kestop ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaret esnasında Genel Başkan Bucak Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e plaket takdim etti.

Ziyaret sonrası Genel Başkan Bucak yaptığı açıklamada " Genel başkanı bulunduğum “zirkan zirki Federasyonu’nu” temsilen Şanlıurfa İl başkanımız Sayin Mehmet Kestop ve Yönetim kurulu üyelerimizle Şanlıurfa Valimiz Sayin Abdullah Erin’i ziyaret edip günün anısına plaket takdim ettik. Sayın valime Nezaketli ev sahiplikleri ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. dedi.

 



8 �ubat 2021 Pazartesi 23:39

http://www.urfa63haber.com/haber/zirkan-zirki-federasyonundan-vali-erine-ziyaret-13203.html