İŞTE AK PARTİ ŞANLIURFA İL BAŞKANI

Ak parti Şanlıurfa il başkanı belli oldu

İŞTE AK PARTİ ŞANLIURFA İL BAŞKANI

Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız,,,'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni il Başkanı arayışına giren Ak Parti Genel Merkezi yaptığı araştırmalar sonucunda belirlemiş olduğu isimleri İstanbul'a çağırarak yapılan istişareler sonucunda Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı olarak Abdurrahman Kırıkçı isminde mutabık kalındı.

ABDURRAHMAN KIRIKÇI KİMDİR

1971 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Hem sivil toplum alanında hem siyasi alanda görev ve aktiviteleri ile bilinmektedir. Yaklaşık 5 yıldır Suriye insani yardım platformunun koordinatör üyesi olarak çalışmalara katkı sunmaktadır.

Bununla beraber Bölge Tabiat Varlıkları Koruma Kurul üyesi olarak da uzun bir süre görev yapan Kırıkçı, mühendislik ve ticari faaliyetlerine devam etmektedir.

Çevre mühendisi olan Kırıkçı'nın "çevre" ve "şehir" üzerine kapsamlı bir tez çalışması da bulunmaktadır. Lise yıllarından bu yana sivil toplum ve siyaset içerisinde yer almıştır.

Üniversite yıllarında da öğrenci temsilcisi olarak çeşitli panel ve etkinliklere katılmıştır. Evli ve dört çocuk babası olan Kırıkçı, orta derecede İngilizce, Arapça bilmektedir.



5 �ubat 2021 Cuma 21:55

http://www.urfa63haber.com/haber/iste-ak-parti-sanliurfa-il-baskani-13185.html