VALİ ERİN’DEN BAŞKAN ÖZYAVUZ’A ZİYARET

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Harran Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mahmut Özyavuz’dan ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

VALİ ERİN’DEN BAŞKAN ÖZYAVUZ’A ZİYARET

Devlet’in ve Millet’in birliği ve selameti için çift kurban kesilerek karşılanan Vali Erin, tarih ve kültür diyarı Harran’ın kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ile birlikte Harran Belediyesi’ni ziyaret etti. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile burada bir araya gelen Vali Abdullah Erin, kendisini karşılayan belediye personelleri ve Belediye Meclis üyeleri ile tek tek selamlaşırken Vali Erin’in ziyaretleri esnasında Devlet’in ve Millet’in birliği ve selameti için de çift kurban kesilerek dualar edildi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’dan ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Erin, kadimden gelen değerleriyle ilçenin kendileri için apayrı bir yeri olduğunu ve Başkan Özyavuz’un çalışmalarıyla ilçenin bölgede parlayan bir yıldız haline gelme yolunda emin adımlarla ilerlediğine vurgu yaptı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özyavuz ise Vali Erin ile sürekli istişare halinde olduklarını ve kendilerini Harran’da misafir etmekten oldukça mutlu olduklarını dile getirirken Başkan Özyavuz, ziyaret anısına Vali Erin’e yağlı boya tablo hediye takdiminde bulundu. Öte yandan ziyarette Harran Kaymakamı Cihat Koç da hazır bulundu.



5 �ubat 2021 Cuma 21:38

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-erinden-baskan-ozyavuza-ziyaret-13184.html