ŞANLIURFA EMNİYETİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda onlarca kilo uyuşturucu ele geçirildi

ŞANLIURFA EMNİYETİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri tarafından operasyonu ile ilgili yapılan açıklamada "Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla mücadele kapsamında 28.12.2020 günü, durdurulan bir Tırda yapılan aramada, 12 parça halinde 66 kilo 150 gram Skunk maddesi ele geçirilmiştir. Bahse konu olayla ilgili olarak şüpheli 2 şahıs “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır."denildi.

 Skunk Nedir? 

Skunk olarak isimlendirilen madde aslında bir çeşit esrar türüdür. Ancak Türkiye’de yıllardır bilinen esrardan farklı özelliğe sahiptir. Öncelikle skunk genetiği değiştirilmiş bir bitkidir. Farklı esrar türlerinin birbirleriyle etkileşimi sonucu elde edilen bir uyuşturucu çeşididir. Bu nedenle esrardan çok daha güçlü etkilere sahip olmaktadır. Türkiye’de şu dönem bulunan bu maddenin üzerinde oynandığı ve bazı sentetik maddelerin de eklendiği tahmin edilmektedir.



29 Aral�k 2020 Sal� 12:09

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-emniyeti-uyusturucu-tacirlerine-goz-actirmiyor-13081.html