HİLVAN'DA CADDELER VE SOKAKLAR BAŞTAN AŞAĞI YIKANDI

Hilvan Belediyesi hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile boşalan cadde ve sokaklarda yıkama ve temizleme çalışması başlattı

HİLVAN'DA CADDELER VE SOKAKLAR BAŞTAN AŞAĞI YIKANDI

 Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların daha hijyenik bir ortamda hareket etmesi için sabahın erken saatlerinde cadde, sokak ve kaldırımları biriken çöp ve atıklardan arındırdı. İlçenin bütün noktalarında sabahın erken saatlerinde başlatılan temizleme ve yıkama çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ‘Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda ilçemizin daha temiz bir görünüme kavuşması ve Coronavirüs(Covid_19) salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında yol, kaldırım ve kamu kurumlarının çevresinde biriken çöpleri temizleyip tazyikli suyla yıkadık.

Halkımızın sağlını ve memnuniyeti bizim için önemli. Çevre kirliliğinden dolayı oluşabilecek bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek ve ilçemize daha estetik bir görünüm sağlamak amacıyla çalışmalarımız programlı bir şekilde devam edecek’ ifadelerine yer verildi.



27 Aral�k 2020 Pazar 13:30

http://www.urfa63haber.com/haber/hilvanda-caddeler-ve-sokaklar-bastan-asagi-yikandi-13074.html