BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK ZOR SÜRECİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanlığı salgın sürecinde fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK ZOR SÜRECİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI

Başkan Ayşe Çakmak, AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları İl Başkanı Demet Saatçı Güven, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Remziye Kışlar ve beraberindekiler Siverek Devlet Hastanesi Kovid-19 servisinde görev yapan çalışanlara karanfil takdim ederek fedakarlıkları için teşekkür etti.

Kovid-19 sürecinde sağlık çalışanlarının büyük bir özveriyle görev yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Kadın kolları başkanımızla birlikte görevi başında bulunan bizlerin baştacı olan sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını üst seviyede tutmak adına ziyaret edip karanfil verdik.

 

Sağlık çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz, onlar bizim her zaman gizli kahramanımız olmuşlardır. Bu süreçte çok zor bir görev yürütüyorlar, kendilerine sağlıklı çalışmalar diliyorum. Allah sağlık çalışanlarımızı başımızdan eksik etmesin.” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları İl Başkanı Demet Saatçı Güven ise, “Bugün yeni seçilen Başkanımızla birlikte sağlık çalışanlarımıza duyduğumuz minnet duygularımızı iletmek üzere Siverek Devlet Hastanemizi ziyaret ederek sağlık çalışanlarımızla bir araya geldik.

 

Sağlık çalışanlarımıza bu süreçte ne yaparsak yapalım haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. İl başkanlığı olarak tüm ilçelerimizde ziyaretlerimizi yapacağız. İlk ziyaretimizi kadın belediye başkanı seçilen Ayşe Çakmak hanımefendiyle gerçekleştirmek istedik.” diye konuştu.

Duyarlılıklarından dolayı gelen heyete teşekkür eden Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kubilay Gökçe şu ifadeleri kullandı: “Her zaman vatandaşlarımız için görevi başında olan çalışanlarımızı ziyaret ederek bizlere moral veren Belediye Başkanımız ile il kadın kolları başkanımıza teşekkür ediyoruz.”



24 Aral�k 2020 Per�embe 23:18

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ayse-cakmak-zor-surecin-kahramanlarini-unutmadi-13058.html