BAŞKAN YALÇINKAYA İLE SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Ceylanlı Mahallesi'nde vatandaşların talebi üzerine drenaj çalışması başlattı

BAŞKAN YALÇINKAYA İLE SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

İlçenin  Ceylanlı Mahallesinde yağan yağmur sonrası oluşan su birikintisi nedeniyle sivrisinek ve haşere ürerken Mahallede kötü koku ve görüntü kirliliğine neden oluyordu.

Oluşan kötü görüntü ve bataklıktan kaynaklanan haşere ve sivrisineklerden rahatsız olan Mahalle sakinlerinin temiz bir çevre ve sağlıklı bir ortam oluşturmak için Başkan Yalçınkaya'nın talimatı ile gerekli çalışmalar başlatıldı.

Mahallede yapılan çalışmalar yerinde incelemek üzere Belediye Başkan Yalçınkaya ve beraberinde Belediye Meclis Üyesi Abdürrezzak Büyükaslan ile çalışma yapılan alanda incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemeler sonucu bir açıklama yapan Başkan Yalçınkaya açısında “Akçakale'nin merkez mahallesi Ceylanlı'dayız. Mahalle kışın sele maruz yazın da sinek ve sivrisinek istilası altında. Bütün amacımız burada bir modern şehir yaratma gayretiyle bütün mahallelerin alt ve üst yapısını işler hale getirmek; sel, sivrisinek ve bataklıktan kurtarmak. Burayı da modern bir ilçenin mahallesi haline getirmek olduğu belirten başkan Yalçınkaya Çevre yollarıyla ilgili çalışmaların da en kısa zamanda bitmesi ile Burayı yaşanabilir, modern, mükemmel bir mahalle haline getireceğiz dedi.

Meclis Üyesi Büyükaslan yapılan çalışmalarda dolayı Mahalle sakinleri adına Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ederek “Kaç yıldır burası mahallenin kandıran haline gelen bir sorunuydu Başkanımızdan Allah razı olsun bu sorun çözüldü.

Mahalle adına taleplerimiz olan herşey yerine getirildi. Yapılan çalışmalardan dolayı Mahallemiz adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.



20 Aral�k 2020 Pazar 13:10

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yalcinkaya-ile-sorunlar-cozume-kavusuyor-13038.html