BAŞKAN PELTEK,BU ZOR GÜNLERİ ANCAK DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ

Ülke genelinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları pandeminin esnaf üzerinde yarattığı olumsuz etkiyi hafifletmek için Gün Birlik Günü harekâtı başlattı.

BAŞKAN PELTEK,BU ZOR GÜNLERİ ANCAK DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek de destek vererek “Yerel ekonominin isimsiz kahramanları esnaflarımızın her zaman yanında olduk, olmaya devam etmeliyiz. Bir vatandaş olarak, hizmet ve temel ihtiyaç ürünleri alışverişimizi esnaflarımızdan yapmalıyız dedi.

” ŞUTSO Başkanı İ.Halil Peltek, Oda başkanlarının Alışverişimizi esnafımızdan ve yerel üreticimizden yapalım. Bu zor günleri ancak dayanışma ile aşarız” çağrısı çağrısı gerçekten bu süreçte çok anlamlı bir davranış oldu. Bu zor dönemde hükümetimizin verdiği destekler çok önemli ancak vatandaş olarak esnafımızın yanlarında olduğumuzu göstermek için alışverişlerimizi de onlardan yapmalıyız.

Her esnaf aynı zaman bir aile babası ve aile olarak geçinmek zorundalar bu süreçten tüm esnaflarımız etkilendi. Çorbada tuz misali elimizden geldiğince, onlara destek olarak zor günlerini el birliğiyle bertaraf edebiliriz.

Ayrıca; işletmelerinde kiracı olan esnaflar için, mülk sahipleri kira desteği, belediyelerimiz de çevre temizlik, tabela vergisi ve su faturaları gibi destek verebilir. Vatandaş olarak hepimiz üzerimize düşeni yapmak zorundayız.” dedi.



14 Aral�k 2020 Pazartesi 11:45

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-peltekbu-zor-gunleri-ancak-dayanisma-ile-asacagiz-13013.html