AİLELERDEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE KARŞI MÜCADELE BAŞLADI

Ceylanpınar'da madde bağımlısı gençlerin aileleri uyuşturucu tacirlerine isyan etti.

AİLELERDEN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE KARŞI MÜCADELE BAŞLADI

Ceylanpınar'da Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu İlçe Başkanlığına gelen aileler çocuklarının düşmüş olduğu uyuşturucu batağından kurtulmaları için yardım istedi.

Dünyanın en büyük sorunu haline gelen uyuşturucu bağımlılığı gençleri toplumdan uzaklaştırdığı gibi bağımlısı olduğu maddeyi almak için para bulamayan gençlerin hırsızlık, gasp gibi suçlara yöneldiğini ve uyuşturucu kullanma yaşının 8-9 yaşlarına kadar düştüğünü belirten aileler devletten yardım istedi.

Ailelerin yanı sıra konuşan Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu İlçe Başkanı Ahmet Kurt konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle böyle bir federasyonumuzun olması bizim için büyük bir kazanç. Uyuşturucu konusunun İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kırmızı çizgisi olduğunu biliyoruz.

Lakin bu konuyla ilgili gerekli yerlerde biraz ihmalkarlık olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu konuyla ilgili Sayın Süleyman Soylu'yu Ceylanpınar'a, Şanlıurfa'nın bütün ilçelerine ve Türkiye'nin her bir yerine davet ediyoruz. Bizim evlatlarımız, bizim kardeşlerimiz gencecik yaşlarında bu illete bulaşıyor, artık buna dur demeli, birlik olmalı ve gençlerimizi bu illetten kurtarmalıyız. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyeceğine inandığımız Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin'i de Ceylanpınar'a davet ediyoruz. İlçemiz Kaymakamı Sayın Cüneyt Caner bizlere destek olacaklarını söylediler.

Bu konuda elinden geleni yaptığı için Ceylanpınar Emniyet Müdürümüze çok çok teşekkür ediyorum. Gerek yetkililerimiz, gerekse ailelerimiz ve bütün vatandaşlarımızın bu konuda bize destek vermelerini bizimle mücadele etmelerini istiyoruz."



29 Kas�m 2020 Pazar 23:06

http://www.urfa63haber.com/haber/ailelerden-uyusturucu-tacirlerine-karsi-mucadele-basladi-12922.html