ŞANLIURFA VAKFINDAN YÜZ ÖĞRENCİYE BURS

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M.Kemal Alataş Vakıf tarafından verilecek burs ile ilgili bir açıklama yayınladı.

ŞANLIURFA VAKFINDAN YÜZ ÖĞRENCİYE BURS

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı M.Kemal Alataş'ın Şanlıurfa vakfı tarafından verilecek olan burs ve bu bursu alacak olan öğrenciler ile ilgili şu açıklamada bulundu. "Değerli öğrencilerimiz, Şanlıurfa Vakfı olarak 2020-2021 eğitim öğretim yılında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.

1996 yılında kurulan ve köklü bir yapısı olan Şanlıurfa Vakfı memleketimizin bağrından çıkarak Başkentte lisans düzeyinde bir üniversiteyi kazanarak gerek şehrimizin gerekse ülkemizin her türlü kültürel kalkınmasına katkı sağlayacak birer fert olarak şehrimizi temsil ettiğiniz için sizleri canı gönülden kutluyorum.

Şehrimizden ailenizden uzakta bir eğitim görerek başarılı bir şekilde bu süreci sonlandırmak beraberinde bir sürü zorlukları da getirmektedir. Şanlıurfa Vakfı olarak bu süreçte eğitiminiz sırasında sizlere destek olmak, sorunlarınıza çözüm üretmek, sizlerin yanında olmak amacıyla şartlarımız elverdiği oranda Şanlıurfalı hayırseverlerden sağladığımız imkânlarla eğitiminize katkı sağlamaya çalışıyoruz.

Bu gayretlerimize karşılık sizden tek beklediğimiz şey derslerinize çalışmak, başarılı bir şekilde okullarınızı bitirerek şahsınıza ailenize Şanlıurfamıza ve ülkemize faydalı birer insan olmaktır. Gücümüz oranında size sağladığımız burslar dışında zaman zaman güncel konularda eğitimler gerçekleştirmeye sıkıntılarınız da yanınızda olmaya çalışacağız.

Bu yılın ilk burslarını 23 Kasım Pazartesi günü hesaplarınıza yatıracağız. Aynı gün saat 17 ile 18 arasında konunun uzmanı bir hocamızdan Online olarak "BEDEN DİLİ" konusunu sizler için anlatmasını sağlayacağız. Vakfımızın sizler için oluşturmaya çalıştığı ortam ve imkanları değerlendirmeye, sahip çıkmaya davet ediyorum. Şanlıurfa Vakfı sizler gibi tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizindir.

Vakfımızın kapısı Ankara'da Genel Merkez ve Şanlıurfa'da Şube olarak sizler için her zaman açıktır. Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyor, derslerinizde başarılar diliyoruz."dedi. 



22 Kas�m 2020 Pazar 09:36

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-vakfindan-yuz-ogrenciye-burs--12869.html