ŞANLIURFALILAR DİKKAT SON GÜN

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle vaka ve can kaybı sayısındaki artış, yeni önlemleri de zorunlu kılıyor.

ŞANLIURFALILAR DİKKAT SON GÜN

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgınına karşı mücadele kapsamında, toplu taşımada kullanılan Urfa Kart ile HES sisteminin entegrasyon çalışmalarını tamamladı. Toplu taşıma kullanan vatandaşların Urfakartlarını kişiselleştirmesi gerekmektedir. 

SÜRE TAMAMLANDI UYGULAMA 21 KASIM 2020 BAŞLIYOR

Şanlıurfa'da şehir içi toplu taşımada 6 Kasım 2020 tarihi itibariyle zorunlu hale getirilmesi öngörülen HES kodu uygulaması Urfa kart kullanıcılarının kişiselleştirme işlemlerini istenilen düzeyde yapmaması nedeni ile 20 Kasım'a kadar uzatılmış, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından vatandaşlara gerekli uyarılar yapılmıştı. 

KARTINI KİŞİSELLEŞTİRMEYEN ULAŞIMI KULLANAMAYACAK

Alınan uzatma kararı sonrası İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge doğrultusunda tüm Urfa Kartlıların 20 Kasım 2020 tarihine kadar kartlarına HES kodu yükleyerek kişileştirme işlemlerini yapmaları gerekmektedir. 

KİŞİŞELLEŞTİRME İŞLEMLERİNİ YAPABİLECEĞİNİZ ADRESLER

Kişiselleştirme işlemi için www.sanliurfa.bel.tr, www.urfakart.com www.belsan.com.tr web siteleri, Urfa Ulaşım mobil uygulamaları (Android, İos) üzerinden ve aktarma merkezlerindeki Urfa Kart İşlem Merkezlerinde yapılabilecektir.

HES KODU YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYIN



20 Kas�m 2020 Cuma 16:19

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfalilar-dikkat-son-gun-12866.html