FAHRETTİN ALTUN'DAN, BÜLENT ARINǒA CEVAP GECİKMEDİ

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç konuk olduğu bir televizyon programında halkın birçok kesiminden tepki çeken açıklamalara cevap İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.

FAHRETTİN ALTUN'DAN, BÜLENT ARINǒA CEVAP GECİKMEDİ

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç konuk olduğu bir televizyon programında halkın birçok kesiminden tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Arınç, “Korona döneminde Selahattin Dermitaş'ın 'Devran' adlı kitabını okuduğunu ve bu kitabın izleyiciler tarafından okunması yönünde tavsiye etmesi ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca, FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasları ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan

 

Mahkeme tarafından Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme'' ile ''Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs etme'' suçlarından tutuklanan Osman Kavala'nın hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum, tahliye edilmeli ve Demirtaş'ın da tahliyesi olabilir" demesi ile tepki çeken bu sözleri üzerine ilk tepki İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.

 

İletişim Başkanı Altun, "Ne adalet arayışımızdan vazgeçeriz ne de iddialarımızdan Gün, büyük ve güçlü Türkiye için çalışma günüdür. Cumhurun gücü aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Suni tartışma ve gündemlerle vakit kayıp edecek lüksümüz yoktur. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde durmak yok, yola devam" ifadelerini kullandı.

 



20 Kas�m 2020 Cuma 09:42

http://www.urfa63haber.com/haber/fahrettin-altundan-bulent-arinca-cevap-gecikmedi-12864.html