ORMANCILARA SOSYAL MEDYA VE İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü personeline yönelik olarak “İletişim Pazarlama ve Markalaşma’’ konulu eğitim düzenlendi.

ORMANCILARA SOSYAL MEDYA VE İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLDİ

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen eğitime Orman Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Mehmet Koç, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, Bölge Müdür Yardımcıları Cesim Karadağ, Mehmet Taşan, Şube Müdürleri ve İşletmelerde bilgi-işlemden sorumlu personeller katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, konuşmasında “Bilgi ve İletişimin etkin kullanımı, kurumumuzun yapmış olduğu ormancılık faaliyetlerini, kamuoyuna doğru, dürüst ve güvenilir tanıtımına katkı sağlamaktadır.

Bölge Müdürlüğüne ait sosyal medya hesaplarını kullanmak, yapmış olduğu ormancılık faaliyetlerini kamuoyuna anlatmak, vatandaşımızın gözünde, kurumuzun imajını yükseltir. Eğitime katılan tüm personelimizin çalışmalarına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.  Bu konuda, Orman Genel Müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyor, tüm katılımcılarımıza başarılar diliyorum” dedi.



Dış İlişkiler Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanımız Mehmet Koç, Orman Genel Müdürlüğümüze kurumsal kimlik kazandırmak açısından bu tür eğitimleri çok önem veriyoruz. Diğer Orman Bölge Müdürlüklerinde de uzman hocalarımızla vereceğimiz bu eğitimlerin teşkilatımıza büyük fayda sağlayacaktır. Orman - halk ilişkilerini iyileştirmek ve geliştirmek, kendi amaç ve politikalarımızı halka anlatmak, her alanda başarılı bir şekilde yürütülen ormancılık çalışmalarının kamuoyuna daha doğru ve etkin bir şekilde tanıtımına katkı sağlamak amacı ile düzenlenen eğitimin hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.


Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen eğitimde; İletişim Pazarlama ve Markalaşma, İletişimin temelleri, iletişim stratejisi, Geleneksel medyadan Dijital medyaya, sosyal medya hesaplarının açılması-kullanılması  ve etkili iletişim kurma sanatı konuları uzman eğitimciler; tarafından katılımcılara aktarıldı.



19 Kas�m 2020 Per�embe 12:17

http://www.urfa63haber.com/haber/ormancilara-sosyal-medya-ve-iletisim-egitimi-verildi-12856.html