BAŞKAN ÖZYAVUZ SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜYORUZ

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz kırsal mahallelere yönelik başlattığı asfalt serim çalışmalarının ilk etabını tamamladı.

BAŞKAN ÖZYAVUZ SORUNLARI BİR BİR ÇÖZÜYORUZ

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Merkez ve kırsa mahallelerde yapımı devam eden, çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelere yönelik, mahalle içi asfalt serim çalışmaları kapsamında Bellitaş mahallemizi bitirdik.

Mahalle halkı ise; Harran Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Özyavuz’un 2 yıla yakın çalışmalarından çok memnunuz. Gerek altyapı, su, yol ve elektrik gibi konularda başkanımızın desteklerini görüyoruz.

 

Bellitaş mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sağolsun, var olsun Genç Başkan. Dediler. Eski Ziraat Odası Başkanı Muhsin Özyavuz yaptığı açıklamada; Sayın Belediye Başkanımız Mahmut Özyavuz’a şahsım ve mahalle vatandaşlarımız adına çok çok teşekkür ederiz.

Bu bölgemizde ilk adımdır. Başkan Mahmut Özyavuz hakikaten sözünün eri. Bellitaş mahallemizin tam ortasında, büyük bir bataklık vardır ve kurutuldu. Bugün de mahallemizin içi asfaltlandı. Mahallemiz ile birlikte tüm mahallelerimiz de yapılacaktır. Gönül arzu eder ki bölge mahallelerimizin hepsi bir anda olsun. Ama bir anda olması mümkün değildir. Bu çalışma zaman içerisinde Harran’ın tüm mahallelerini kapsayacaktır. Sayın Başkanımıza başarılar diliyorum. Allah kendisini muvaffak etsin. Dedi.

Bellitaş mahalle muhtarı Ali Gök yaptığı açıklamada, Bellitaş mahalle muhtarı olarak bizim mahalle yaklaşık 20 yıldır herhangi bir hizmet görmemişti. Genç Başkan Mahmut Özyavuz sayesinde hizmet görmeye başladık. Ben buradan Harran Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Özyavuz’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Dedi. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; Bizler, vatandaşlarımıza hizmet etmeye geldik. Kök salmış bütün sorunları kıymetli Harranlı vatandaşlarımızın desteği ve dualarıyla bir bir çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz.

Allah’ın izniyle hizmet konusunda durmadan, yorulmadan ve yılmadan, vatandaşlarımızın özlemle, hasretle beklediği hizmetleri kendilerine ulaştırıyor ve ulaştırmaya da devam edeceğiz. Diyen Başkan Özyavuz, Bugün Harran İlçemize bağlı Bellitaş mahallemizde, mahalle içi asfalt serim çalışmalarımızı tamamladık. Bellitaş mahallemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.



12 Kas�m 2020 Per�embe 22:20

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ozyavuz-sorunlari-bir-bir-cozuyoruz-12820.html