BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ŞANLIURFASPOR'U ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfaspor tesislerine giderek teknik ekip, futbolcular ve Şanlıurfaspor yönetimi ile bir araya geldi

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ŞANLIURFASPOR'U ZİYARET ETTİ

Başkan Beyazgül, Şanlıurfapor'un arkasında Şanlıurfa halkının olduğunu vurguladı. Şanlıurfaspor'un 11 Kasım'da karşılaştığı Hacettepe maçından 10 kişi kalmasına rağmen 1-0'lık üstünlükle dönmesinin ardından resmi sosyal medya hesabından ''Tebrikler Şanlıurfaspor'' paylaşımı yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bugün ise takımın olduğu tesislere giderek teknik ekip ve futbolcularla buluştu.

Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfaspor'un her zaman destekçisi olduklarının altını çizerek ''Gayretin elinden hiçbir şey kurtulmaz, gayret başarının dostudur'' Dedi. Başkan Beyazgül:'' Şanlıurfaspor yeni sezona başladı. Biz de bu yeni sezonda takımı ziyaret ederek hayırlı uğurlu ollsun demek istedik.

Urfaspor Şanlıurfa'nın önemli bir takımı,uzun süre halkın içine girdiğim zaman bana şu ifade ediliyordu. Başkanım Urfaspor'a sahip çıkın. Çünkü Urfaspor'un halkımızın bilincinde önemli bir nostaljisi var. Önemli bir sevgilisi var kalplerinde takıma çok önem veriyorlar, çok ehemmiyet veriyorlar. Ben de buna hak veriyorum çünkü bu Urfa halkının içinden biri de benim ben de aynı duygu ve düşüncelerdeyim. Tabi ki ben hiçbir şey de şunu düşünmem. Efendim her şey bitmiştir başaramayız düşüncesi yok muhakkak ki azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Gayretin elinden hiçbir şey kurtulmaz.

BAŞKAN BEYAZGÜL: ''GAYRET BAŞARININ DOSTUDUR''

Gayret başarının dostudur diyen Başkan Beyazgül: '' Gayret edersek İnşallah her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Şuna inanın ki sizin bir galibiyetiniz belki milyonlarca insanı sevindiriyor mutlu ediyor. Arkanızda Urfa halkının olduğunu bilmenizi isterim. Urfa halkının sevgisinin olduğunu bilmenizi isterim. Tabi ki zor bir dönem pandemi dönemi, seyircimiz yok Urfaspor sıkıntılarla birlikte bugün sezona başladı ama bizim Urfaspor'a inancımız tamdır.

Urfaspor'un ve sizlerin başaracağına inanıyorum. Ümitliyiz, gayretliyiz azimliyiz. Burada yöneticilerimize ve teknik direktörümüze, antrenörümüze teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel şeyleri beraber başaracağız. İfadelerine yer verdi. Öte yandan Kulüp Başkanı Emin Yetim, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kaytan tarafından karşılanan Başkan Beyazgül’e tesislerde Şanlıurfaspor’un gidişatı hakkında bilgi verdiler.



12 Kas�m 2020 Per�embe 20:26

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgulden-sanliurfasporu-ziyaret-etti-12819.html