BÖLGE MÜDÜRÜ ÇİÇEK TEBRİKLERI KABUL ETTİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek göreve başladı.

BÖLGE MÜDÜRÜ ÇİÇEK TEBRİKLERI KABUL ETTİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek yeni göreve başlamasının ardından Şanlıurfada çözülmesi gereken sorunların çözümü noktasında Şube Müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantı sonucunda Şanlıurfa iline ve Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü sınırlarında bulunan alanlarda gerekli çalışmaların yapılması için karar alanıdı.

TEBRİKLERI KABUL ETTİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek gerçekleşen toplantıların yanı sıra Kamu Kurum ve Kuruluşlarından gelen tebriklerı kabul ediyor.

Hayırlı olsun ve yeni görevinden başarı dileklerınde bulunmak için Şanlıurfa Orman Bölge Müdürmüz Cevdet Çiçek, Bölge Müdür Yardımcıları Cesim Karadağ , M.Zeki Bayıcı ve Mehmet Taşan ile birlikte gelerek Yeni göreve başlayan Şanlıurfa Doğa Koruma Milli Parklar 3. Bölge Müdürlüğü’ne Bölge Müdürü olarak atanan Hacı Ahmet Çiçek’e yeni görevinde başarı dileklerınde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek Ziyaretten dolayı memnunuyetini dile getirerek Şanlıurfa ve Bölge halkı için gerekli çalışmaları el birliği ile gerçekleştireceklerını dile getirdi.

 



2 Kas�m 2020 Pazartesi 14:00

http://www.urfa63haber.com/haber/bolge-muduru-cicek-tebrikleri-kabul-etti-12772.html