EYYÜBİYEDE MHP RÜZGARI ESTİ

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçe genelinde Türk Bayrağı dağıtılarak esnafın Cumhuriyet Bayramlarını kutladılar

EYYÜBİYEDE MHP RÜZGARI ESTİ

MHP Eyyübiye ilçe  Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen 29 ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Milliyetçi hareket partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş , Ülküocakları il Başkanımız Mehmet Cenab Alpay ve yönetimi kurulu üyeleri ile Milliyetçi hareket partisi Eyyübiye ilçe Başkanı Suphi Hatipoğlu ile Başkan Yardımcıları ilçe teşkilatı ile birlikte İlçede bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyerek günün anlam ve önemi nedeniyle Türk bayrağı ve kardeş ülke Azerbaycan bayrakları hediye edildi.

Milliyetçi hareket partisi Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatı ile birlikte yapmış oldukları ziyaret ilçe halkı ve ilçe esnafları tarafından sıcak karşılandı.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Milliyetçi hareket partisi Şanlıurfa il başkanı Mahmut Güneş yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verildi. "yönetimimizl ile birlikte Bayrak,vatan,hürriyet Yaşasın Türk milleti! Yaşasın cumhuriyet! Kahramanlarımızın emaneti olan Cumhuriyet Bayramımızı gelecek nesillere aktarmak ve güzide değerlerimizi korumak için Esnaf ve vatandaşlarımıza Türkiye Cumhuriyeti Bayrağı ve Azerbaycan Bayrağı dağıtarak kutladık." dedi.



29 Ekim 2020 Per�embe 19:46

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyede-mhp-ruzgari-esti-12746.html