Başkanlar Harran’da

Her ay rutin olarak düzenlenen Aylık Belediye Başkanları toplantısının bu ay ki ev sahipliğini Harran Belediye Başkanlığı yaptı.

Başkanlar Harran’da

Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı İl Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanlığı tarafından her ay yapılan Ak Parti Belediye Başkanları toplantısı bu ay Harran'da yapıldı.

Toplantıya Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifçi , Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, , Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Eyübiye Belediye Başkan vekili İlhami Günbeyi katıldı.

 

Toplantı öncesi İlçenin adını aldığı Hz. Hayatti Harrani Hazretlerinin makamı ziyaret edildikten sonra Cuma namazını da hayati harrani camisinde kılan başkanlar daha sonra Harran Kaymakamlığına giden belediye başkanları burada kaymakam Temel Aycay ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alarak toplantının düzenleneceği Harran Belediyesine geçerek aylık toplantıların gerçekleştirdiler.

 



13 �ubat 2016 Cumartesi 10:55

http://www.urfa63haber.com/haber/baskanlar-harranda-1274.html