ŞANLIURFASPOR’DA KEMAL KILIÇ İLE YOLLAR AYRILDI.

Kemal Kılıç dönemi sona erdi. Ligde kötü bir başlangıç yapan Sarı yeşili ekipte teknik direktör kan değişimine gidilerek teknik direktör Kemal Kılıç ile yolları ayırma kararı alındı.

ŞANLIURFASPOR’DA KEMAL KILIÇ İLE YOLLAR AYRILDI.

Geçen sezondan itibaren maddi yönden çok sıkıntılar çeken Şanlıurfaspor Sezonun başlaması ile alınan kongre kararı sonucunda tek aday ile seçime giden Şanlıurfaspor yapılan kongre sonucunda Eski kulüp Başkanı Emin Yetim Şanlıurfaspor Külüp başkanlığına seçildi.

Başkan Yetim ve Yönetim Kurulu tarafından yapılan özverili Çalışma sonucunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İlçe Belediye Başkanlarında desteğini alarak geçmiş yönetimlerden kalan futbolcu alacakları ödenerek kapalı olan transfer tahtasını son dakikada açarak Teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşarak futbolcu transferlerini gerçekleştirdi.

Ancak ligin başlaması ile Ancak ilk 6 hafta hiç istenmeyen sonuçların alınması sonucunda Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yollar ayrıldı haber merkezimizin edindiği bilgiye göre Teknik direktör Kılıç sabah saatlerinde şahsi eşyalarını alarak tesisten ayrılarak memleketine dönmek üzere Havaalanına hareke etti.

Konuyla İlgi yönetim kurulunda herhangi bir açıklama gelmedi.



22 Ekim 2020 Per�embe 11:09

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfasporda-kemal-kilic-ile-yollar-ayrildi-12707.html