DEVA PARTİSİNDE YETKİ TÖRENİ

Deva partisi Şanlıurfa il teşkilatı tarafından düzenlenen Bir tören ile yetki belgeleri dağıtıldı

DEVA PARTİSİNDE YETKİ TÖRENİ

Deva partisi Türkiye genelinde yürütmüş olduğu teşkilatlanma çalismasinı ile aynı tempoda Şanlıurfa'da teşkilat çalışmasını tamamlayarak Genel Başkan yardımcısı Nihat Ergün ile İl Başkanı Av Ahmet Tüysüz'ın katılımı ile bugün düzenlenen bir toplantı ile kongeresi yapılan ve Kongere sonucu ilce başkanı seçilen ilçe başkanlarına Yetki Belgesi Takdimi Töreni düzenlendi.

Deva partisi Şanlıurfa il başkanı Av. Ahmet Tüysüz Törenin açılış için kısa konuşmasını ve selamlama konuşmasından sonra  konuşmasini yapamak üzere  Genel Başkan yardımcısı Nihat Ergün'ı takdim ederek il başkanı Tüysüz takdim ederek konuşmalarını yapmak üzere sözü bıraktı Genel Başkan yardımcısı Ergün  konusmasinda neden burada olduklarını neden böyle bir parti kurma nedenlerini açıklamalar getirdi.

Deva partisi olarak gençlerin ve bayanların önünü açmak ve Bayanları ve Gençleri siyasete kazandırmak için gerekli bütün imkanlari tanıyacağız

 Genel başkan yardımcısı Ergün konuşmasında Türkiye'de ihalelerde komsiyon alındığını ifaede ederek Camilerde ve Cenazelerde aşır okumak mı İhaleden üşür onlemekmi bunlar Türkiye için bir kayıp.

Hedefiniz Her ile bir üniversite değil her mahalleye bir Anne okulu kurarak çocuklarımızı çekirdekten yetiştirmek

Konuşmaların ardından İl Başkanı Av Ahmet Tüysüz Genel Başkan yardımcısı Nihat Ergün'e bir plaket takdim etti.

Plaket takdiminde sonra yapılan ilçe kongerelerinde ilçe başkanı seçilen ilçe başkanlarına belgeleri takdim



27 Eyl�l 2020 Pazar 11:05

http://www.urfa63haber.com/haber/deva-partisinde-yetki-toreni-12587.html