Kavşaklarda Kalıcı Düzenleme

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek amacıyla yeni yaptığı yol ve bulvarların yanı sıra ana caddelerde ve kentin muhtelif yerlerinde trafik düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor

Kavşaklarda Kalıcı Düzenleme

Şanlıurfa ve ilçelerde 22 noktada kurmuş olduğu akıllı kavşak sistemi ile oluşabilecek trafik yoğunluğuna da anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında, akıllı sinyalizasyon, meydan düzenlemesi, revizyon, kavşak düzenlemesi gibi kalıcı çözümler üreterek vatandaşlara daha kolay ulaşım imkanı sağlamayı hedefliyor.

 

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde toplamda 16 kavşakta yeni düzenlemeler ve revizyon çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi bu bölgelerde oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçti.

 

Evren Sanayi ile TOKİ Kavşaklarında revizyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak bölgede orta refüj, yan bağlantı yolları, ışıklandırma sistemi ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Çalışmalar kapsamında araç kullanıcılarının trafikte aşırı hız yapmamaları için de düzenlemeler getiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yapmış olduğu çalışmayla vatandaşların takdirini topluyor.

 

Öte yandan  Otogar Kavşağı, Yeşildirek Kavşağı, Karaköprü Efor Kavşağı, Balıkayağı Bulvarı, Mezarlık Kavşağı, SSK Kavşağı, Süleymaniye Meydan Düzenlemesi, Müze Kavşağı, Haşimiye Kavşağı, Kuyubaşı Kavşağı, Arasa Kavşağı, Meslek Lisesi Kavşağı, Araphoca Kavşağı ve  Abide Kavşaklarında yol düzenlemesi ve revizyon çalışması başlatan Büyükşehir ekipleri kısa sürede  TOKİ ile Evren Sanayi Kavşaklarında çalışmalarını tamamlayacak.

 



11 �ubat 2016 Per�embe 17:01

http://www.urfa63haber.com/haber/kavsaklarda-kalici-duzenleme-1256.html