ŞANLIURFA ‘DA ONLARCA KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafında Şanlıurfa merkez ilçelerinden Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyon sonucunda 21 zanlı Gözaltına alındı.

ŞANLIURFA ‘DA ONLARCA KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafında Şanlıurfa merkez ilçelerinden Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına karşı yaklaşık olarak 300 Emniyet personelinin katıldığı büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda Emniyet güçlerı tarafından havadan dron ile yapılan takip sonucunda kaçmaya çalışan bir şahıs anında yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon sonucunda 21 Kişi Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan gözaltına alınırken olayla ilgili Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden Şu Açıklama geldi “Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla mücadelede, Sokak Satıcılarına yönelik İlimiz Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçeleri ile Denizli ilinde yapılan eşzamanlı operasyonda 21 şahıs yakalanmıştır.

Yapılan Aramalarda, 9 Paket halinde 200 Gram Bonzai maddesi, 23 Paket halinde 35 Gram Metamfetamin, 1 Paket halinde 3 Gram Eroin, 3 Adet Ecstasy Hap, 2 Adet Lyrica Hap, 5 Paket halinde 16 kilo 600 Gram Esrar Maddesi, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. Şüpheli 21 şahıs, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” suçundan gözaltına alınmıştır.” denildi.

BENZER HABER İÇİN TIKLAYIN



10 Eyl�l 2020 Per�embe 14:52

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-da-onlarca-kilo-esrar-ele-gecirildi-12505.html