HASAN KAYTAN YİNE BAŞARDI

Şanlıurfa'lı Sanayici-İş Adamı Hasan KAYTAN, Ekonomist Dergisinin Yaptığı Araştırmayla 2. Defa Türkiye’deki En Başarılı 40 İş Adamı Listesine Girdi.

HASAN KAYTAN YİNE BAŞARDI

Hassan Elektrik A.Ş. ve Babosan Pano A.Ş. şirketleriyle 2015 yılında TOBB tarafından %368 büyüme ile “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” listesine girerek ödül alan, 2018 yılında Ekonomist’in yaptığı araştırmayla 34. sırada yer alarak “40 Yaş Altı 40 CEO” ödülünü alan Hasan Kaytan, bu yıl da sıralamadaiki sıra birden yükselerek 32. sırada yer aldı.

Her yıl Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin başarılı CEO’larını seçen Ekonomist Dergisi, bu yılda Türkiye'de holdingleri yöneten genç CEO’lara yönelik yaptığı araştırmanın sonucunu kapağına taşıdı. Ekonomist dergisi alanlarında başarılı olan, Türkiye’nin 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO'sunu araştırdığı bu çalışmada, Geçen yıl 34. sıradan yer verdiği, bu yıl da iki sıra birden yükselerek 32. sıraya yerleşen ve 2. defa listeye giren Şanlıurfalı İş Adamı Hasan Kaytan, Türkiye’deki“40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO”listesine girdi.

Ekonomist Dergisinde yaptığı açıklamada; “Pandemi sürecinde, şirketin kilit yönetim pozisyonlarının kompakt bir yapıya geçmesi gerekmektedir. Özellikle dijital sistemlere yaptığımız yatırımların ne kadar önemli olduğunu bu dönemde görmüş olduk. Sürece uyum sağlarken pazarlama ve mali işlerde kullanılan tüm uygulama ve sistemlerin dijital ortama taşınması ile aksama yaşamadan ve yukarı yönlü bir ivme kazanarak bu süreci başarıyla yönettik. Unutulmamalıdır ki; teknolojiye yapılan yatırım asla gereksiz değildir. Şirketimiz yenilikçi yatırımlara devam edecek, yeni dönemde faaliyette bulunduğumuz iş kolumuza ek olarak bu tip teknolojik start-up projelerini desteklemek için çalışacağız.” dedi.

Genç yöneticilere girişimciliğimin temelinde olan,motto olarak niteleyebileceğim şu cümle hayatımda büyük yer etmiştir;“Bir işi yapmak için ya o işe muhtaç olacaksınız, ya da o işi çok seveceksiniz.”

Biz, hem işimizin muhtacıyız hem de çok seviyoruz. Severek ve dur durak bilmeden çalışmaya devam etmekteyiz” dedi.

38 yaşındaki başarılı girişimci, 2008 yılında Hassan Elektrik A.Ş. şirketini kurdu ve şu anda 50 personel ile faaliyet gösteriyor. Enerji ve Elektrik sektöründe bir adım daha atarak üretim anlamında istihdama katkı sağlamak amacıyla 2016 yılında kurduğu şirketi Babosan Pano A.Ş. ile kısa sürede, elektrik panoları üretimi ve montajı alanında da birçok başarıya imza attı.

Hasan Kaytan Elektrik ve Enerji sektörünün farklı dallarında yeni yatırımlar yapmak için elektriktaahhüt sektörü ve yenilenebilir enerji sektöründe de istihdam sağlamak, yeni şirketler kurmak için ARGE çalışmaları yapıyor ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.



8 Eyl�l 2020 Sal� 11:51

http://www.urfa63haber.com/haber/hasan-kaytan-yine-basardi-12491.html