BAŞKAN KUŞ'TAN İLÇEYE MODERN YÜZME HAVUZU

Eyyübiye ilçe belediye başkan Mehmet Kuş ilçeye modern bir yüzme havuzu kazandırıyor

BAŞKAN KUŞ'TAN İLÇEYE MODERN YÜZME HAVUZU

Eyyübiye ilçe belediye başkan Mehmet Kuş Şanlıurfa'da yaz mevsimini çok sıcak geçmesinden dolayı gençlerin serinlemek için ilçe sınırlarında bulunan su kanaletlerine girerek bir çok gencin boğularak hayatını kaybetmesinin önüne geçmek ve daha emniyetli bir alanda serinlemek için Muradiye ve Selçuklu Mahallelerini sınırlarında bulunan Taziye evlerinin bulunduğu platoda 1200 metre kare üzerinde yarı olimpik yüzme havuzu yapımı için ihale ilanına çıkıldı.

Temeli atılacak olan olimpik yüzme havuzu kısa bir sürede tamamlanarak engelli vatandaşlarında engelsiz faydalanmalari için iki ayrı soyunma odalardan oluşacak.

Eyyübiye ilçe belediye başkan Mehmet Kuş Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ilçeye yakışır bir YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU kazandırıyoruz. İhale ilanına çıktık.1200 metre kare kapalı alana sahip, betorname ve çelik yapı şeklinde tasarlanan kompleks projemiz, engelli vatandaşlarımızın da düşünüldüğü 2 ayrı soyunma odası ile hizmet verecek. HAYIRLI OLSUN." dedi.



3 Eyl�l 2020 Per�embe 22:17

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kustan-ilceye-modern-yuzme-havuzu-12477.html