SEVİLEN BAŞHEKİM GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, yapmış olduğu yazılı açıklamada görevinden istifa ettiğini açıkladı.

SEVİLEN BAŞHEKİM GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

 Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek yapmış olduğu yazılı açıklamada “Kasım 2019 tarihinde göreve başladığını ve yaklaşık olarak 1 yıldır yürütmüş olduğum Harran Üniversitesi Başhekimlik görevinden istifa ettiğimi kamuoyuna açıklıyorum.

Başhekim Dr. Güzelçiçek “Bu süre zarfından gerek hastane ve gerekse de vatandaşların şahsıma göstermiş oldukları teveccühlerden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Başhekim olarak atanmış olduğum günden itibaren, bugüne kadar hastane ve insanlarımız için canla başla çalıştık, gerek şehir içinde ve gerekse de şehir dışından gelen birçok hasta bizleri tercih ederek onları eski sağlıklarına kavuşması için birbirinden çok değerli arkadaşlarla birlikte çalışarak sağlıklarına kavuşmalarını sağladık.

Bundan sonra aynı hastanede Çocuk Polikliniğinde görevine devam edeceğini belirten Dr. Güzelçiçek, "Hastanede güzel işlere imza attığımı düşünüyorum diyerek gördüğüm lüzum üzere 1 yıldır yürütmüş olduğum Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesindeki Başhekimlik görevinden gördüğüm kendi istediğim ile istifa ediyorum. Dedi.



18 A�ustos 2020 Sal� 20:26

http://www.urfa63haber.com/haber/sevilen-bashekim-gorevinden-istifa-etti-12419.html