MİLLETVEKİLİ ŞAVLI TANAL’A SESLENDİ HADDİNİ BİL

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı CHP Milletvekili Mahmut Tanal’a sert çıkıştı.

MİLLETVEKİLİ ŞAVLI TANAL’A SESLENDİ HADDİNİ BİL

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın Sosyal Medya hesabından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e Sosyal Medya Hesabından Hakaret Varı Açıklamalarından Dolayı sert tepki gösterdi.

Milletvekili Şavlı kendi sosyal medya hesabından Milletvekili Tanal’a seslenerek şu açıklamada bulundu “Partisi gibi kendisi de bu memleketin hayrına hiç bir iş yapmamış Tanal! Haddini bil artık! Çek artık kirli pençelerini şehrimin üstünden! Urfalılar senin gibi provokatörlerin algı operasyonlarına kanmayacak kadar feraset sahibidir! 2002'den günümüze Yerel ve Genel seçim....

Sonuçlarına bak bakalım. Ak Parti, CHP'yi kaça katlamış!! Ak Parti'nin son 18 yılda Şanlıurfa'ya yaptığı yatırım Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımın misliyle fazlasıdır! Urfalılar Urfa'da Ak Part'yi yaptığı hizmetlerle anarlar, CHP'yi ise bir tek istiklal.

Mahkemelerinde yok yere idam edilen Urfalı şeyhleri ve dervişleri yad ederken, 1927-1932 yılları arasında Urfa'dan İç Anadolu'ya sürgün edilen Kürt aileleri konuşurken hatırlarlar! Suç dosyanız çok kabarık yazdırma şimdi hepsini buraya" dedi.



17 A�ustos 2020 Pazartesi 15:58

http://www.urfa63haber.com/haber/milletvekili-savli-tanala-seslendi-haddini-bil-12412.html