KUTLUAY AİLESİ SAİT KOYUNCU’YA SAHİP ÇIKTI

Şanlıurfa’nın sevilen Hocalarından Aziz Hoca’nın ( Aziz Kutluay) cenazesinde Sait Koyuncu İle ilgili paylaşımlar ile ilgili Kutluay ailesinde açıklama geldi.

KUTLUAY AİLESİ SAİT KOYUNCU’YA SAHİP ÇIKTI

Bir süredir hastanede Koronavirüs teşhisi ile tedavi gören Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi Kurucularından ve Şanlıurfa’nın sevilen sayılan Hocalarından Aziz Kutluay’ın ( Aziz Hoca) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kayıp etti.

Kutluay’ın cenaze töreninde TV Programcısı Sait Koyuncu’nun cenazesinin taşınmasında selfi çekimi yaptığı yönünde yapılan paylaşımlara Kutluay ailesinden büyük tepki göstererek Aziz Kutluay’ın oğlu Mehmet Emin Kutluay yapılan haber ve paylaşımlar ile ilgili Sosyal Medya hesabından şu açıklamayı yaparak Sait Koyuncu’ya sahip çıktı. “Sait Koyuncu beyi aziz hocamızın tabutuyla selfi çekti diye eleştiren arkadaşlar. Bu süreçte bize en çok yardımı olanlardan biri Sait beydi hatta dergah camiye defin edilme fikri bile ondan geldi. O selfi değil haberci olduğu için çektiği görüntüdür. Biz aile olarak Sait beyin samimiyetine inanıyoruz. Lütfen değerlerimize sahip çıkalım.” Paylaşımında bulundu



11 A�ustos 2020 Sal� 13:54

http://www.urfa63haber.com/haber/kutluay-ailesi-sait-koyuncuya-sahip-cikti-12394.html