BAŞKAN KUŞ, ONLARCA AİLEYE KURBAN DAĞITTI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, maddi durumu kurban kesmeye elverişli olmayan onlarca aileye kurbanlarını teslim edip, mutluluklarına ortak oldu.

BAŞKAN KUŞ, ONLARCA AİLEYE KURBAN DAĞITTI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi, Şanlıurfa Rahmet Derneği ve hayırseverlerle birlikte, maddi durumu kurban kesmeye elverişli olmayan onlarca aileye kurbanlarını teslim edip, mutluluklarına ortak oldu.

Seçildiği ilk günden itibaren halkla iç içe olup, vatandaşların arasından bir an olsun bile ayrılmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kurban bayramında da yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürdü. Başkan Mehmet Kuş, bayram namazı sonrası, Eyyübiye Belediyesi İyilik Merkezi, Rahmet Derneği ve hayırseverlerin katkılarıyla, maddi durumu kurban kesmeye elverişli olmayan ailelere kurban verdi.

Ekipler tarafından daha önceden tespiti yapılan ve hiç kurban kesmemiş ailelerin seçildiği organizasyona eşlik eden Başkan Kuş, ailelerin mutluluğuna ortak olup, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Rahmet Derneği ve hayırseverlere teşekkür eden Başkan Kuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için de dua istedi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Mehmet Kuş,” Eyyübiye Belediyemiz İyilik Merkezi, Şanlıurfa Rahmet Derneği ve hayırseverlerin katkılarıyla maddi durumu iyi olmayan ailelerimize kurbanlarını verdik. Allah emek veren bu mübarek günde ailelerimizin yüzünü güldüren herkesten razı olsun.” Dedi.



3 A�ustos 2020 Pazartesi 11:29

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kus-onlarca-aileye-kurban-dagitti-12364.html