Belediye Başkanı Duyurdu, Okulları Açmayabiliriz

Büyükşehir Belediye Başkanı koronavirüs vakalarında artışın devam etmesi halinde okulları açmama ihtimallerinin olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Duyurdu, Okulları Açmayabiliriz

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehirde artan vaka sayılarının önemine dikkat çekmek için Şahinbey İlçesinde Muhtarlarla düzenlediği toplantıda vatandaşlar tarafından aratan vaka sayıları ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmaması halinde Okulların açılması ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin şu ifadeyi kullandı “Vaka sayıları artmaya devam ederse okulları açamayız” dedi.

Başkan Şahin, Gaziantep Valiliği tarafından muhtarlarla ilgili düzenlenen toplantı ile ilgili şu açıklamada bulundu " Koronavirüs nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelememiştik. Muhtarlarımız ile istişare ettik, soruları cevapladık” dedi.

Toplantı sonrasında Medyada Okulları Açmayabiliriz açıklaması yer alması ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin şu açıklamayı yaptı. "Bugün bir toplantıda, "eğer dikkatli davranmazsak vaka sayıları artar. Belki de okulların açılması aksar" anlamına gelecek bir uyarı yaptım. Okulların açılması ya da kapanması ile ilgili bir karar veremeyeceğim ortadadır. Lütfen sözlerime maksadını aşan bir anlam yüklenmesin." dedi.



7 Temmuz 2020 Sal� 08:22

http://www.urfa63haber.com/haber/belediye-baskani-duyurdu-okullari-acmayabiliriz-12280.html