BAŞKAN BAYIK GÖREVİNİN BAŞINDA

Geçtiğimiz günlerde yapılan Corana 19 testinde test sonucunu pozitif çıkması nedeniyle tedbir amaçlı olarak izole olan Başkan Bayık izole süresi dolması üzerine bugün görevine döndü.

BAŞKAN BAYIK GÖREVİNİN BAŞINDA

Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık geçtiğimiz günlerde yapılan Corana 19 testinde test sonucunu pozitif çıkması nedeniyle tedbir amaçlı olarak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesinde karantinaya alınarak tedavisine başlanılmıştı.

Başkan Bayık yapılan tedavilere olumlu tepki vermesi üzerine 12 Haziranda Taburcu edilerek istirahat amaçlı olarak eve gönderilmişti.

Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık aradan geçen süre içinde evde izole olması ve izole sonunda yapılan tetkiklerde her hangi bir bulguya rastlanmaması sonucunda bugün Hilvan İlçe Belediye binasına gelerek görevine başladı.

Başkan Bayık süreç hakkında Sosyal Medya hesabından şu açıklamada bulundu “Tedavi sürecimiz bitti. Hayırlısı ile görevimizin başındayız. Tedavi sürecinde büyük bir özveriyle ilgilenen sağlık çalışanlarına, aynı şekilde dualarını eksik etmeyen yediden yetmişe tüm dost ve hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Allah razı olsun.” Dedi.



26 Haziran 2020 Cuma 15:59

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-bayik-gorevinin-basinda-12256.html