GÖBEKLİ TEPE ÇADIR SARAY HİZMETE AÇILDI

Şanlıurfa'ya gelen yerli yabancı Turistlere nostajik bir ortam sağlayan Göbekli tepe Çadır Sarayı hizmete giridi.

GÖBEKLİ TEPE ÇADIR SARAY HİZMETE AÇILDI

Dünya genelinde olduğu gibi Ülkemizde de yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle bir çok turizimcinin ve yatırımcının temkinli davranırken Şanliurfali iş adamı Hasan Çay Yerli ve Yabancı turistlerin ilgisini çekecek nostajik bir ortamda konaklamak ve organik sebzelerden ve kebap çeşitleri ile nezih bir iş yerini Şanliurfalilarin hizmetine sundu.

İş adamı Çay Şanlıurfa'ya ve Turizme kazandırdığı bu iş yeri için şu açıklamada bulundu "Değerli dostlarım Şanlıurfa’mıza ve siz sevdiklerimize çok güzel bir mekan açtık. Mekanımız doğa ile iç içe bir mekan ailenizle gönül rahatlığıyla nezih ve yeşil alanda dilediğiniz gibi kahvaltı yapma imkanınız var.

Mutfağımızda Ocakbaşı mevcuttur; etlerimiz ve kebap çeşitlerimiz ve pide çeşitlerimiz günlük yapılıyor. Ayrıca Sıra Gecesi için ve Nişan ve Kına günleri için kapalı ve Açık alanımız mevcuttur.

Değerli dost ve çevrinizin gelip konaklama imkanı da vardır. Konaklama yerlerimiz Kıl çadırdan yapılmış olup sağlık açısından daha rahat bir uyku uyumanızı sabaha daha enerjik ve dinç olarak uyanmanız açısından dizayn edilmiştir sıcak su ve soğuk su her odanın içinde banyosu lavabosu mevcut ve Mekanımıza siz değerli eş dost ve akrabaları ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

Gelinlerin ve damatlarımızın dış çekim yapabilecek bir çok alanımız mevcuttur. At  çiftliği ve Deve  Çiftliğimiz mevcuttur. Yerimiz;göbeklitepe yol üstündedir. " dedi.



23 Haziran 2020 Sal� 23:06

http://www.urfa63haber.com/haber/gobekli-tepe-cadir-saray-hizmete-acildi-12240.html