BAŞKAN KUŞ, GECE GÜNDÜZ VATANDAŞLA İÇ İÇE

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu saha gezileri kapsamında kırsala adeta çıkarma yaptı. ilçeyi adeta karış karış dolaşan Başkan Kuş, “ Vatandaşlarımızla her zaman iç içe olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

BAŞKAN KUŞ, GECE GÜNDÜZ VATANDAŞLA İÇ İÇE

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, hafta sonu saha gezileri kapsamında kırsala adeta çıkarma yaptı. ilçeyi adeta karış karış dolaşan Başkan Kuş, “ Vatandaşlarımızla her zaman iç içe olmaya devam edeceğiz.” Dedi. Mesai kavramı dinlemeksizin gece gündüz sahada olan, çalışmaları yerinde inceleyen ve esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle talepleri birinci ağızdan alan Başkan Kuş, hafta sonu mesaisinde de kırsala adeta çıkarma yaptı. beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleriyle birlikte sırasıyla; Yusuf, Yediyol, Tarlabaşı, Hacılar, Duruca, Mutlukaya, Ozanlar, Taşlıca, Karaman, Güneş, Keçikıran, Şahinalan, Selman ve Akdilek mahallelerini ziyaret eden ve bölge sakinleri, kanaat önderleri ve mahalle muhtarlarını dinleyen Başkan Kuş, belediyenin saha çalışmalarını da yerinde takip etti. Başkan Kuş, cumartesi günü de 14 mahalleyi ziyaret etmiş ve hem çalışmaları yerinde takip edip hem de vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemişti. Başkan Kuş’u sık sık yanlarında gören vatandaşlar da Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Her zaman sahada olduklarını, esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürdüklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Gerek merkez gerek kırsal mahallelerimizde muhtarlarımızı ziyaret edip, vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Eksik olan hizmetlerini tamamlama adına talimatlarımızı veriyoruz ve yapılan hizmetleri yerinde inceliyoruz. Bugün de İlçe Başkanımız, Başkan Yardımcımız, Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte kırsal mahallelerimizi ziyaretlerde bulunduk. Hem muhtarlarımızın hem vatandaşlarımızın sıkıntılarını sorduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok soruna neşter vurup, sorunlarını çözdük ve eksik olan sıkıntıları da kalan sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Bu gezilerimizin asıl amacı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatlarıdır. Sürekli bizlere vatandaşlardan kopmamamız gerektiğini bildiriyor, vatandaşların derdi ile dertlenmemiz gerektiği noktasında talimatları var. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda sürekli vatandaşlarımız ile iç içe olduk ve inşallah kalan süreç içerisinde de vatandaşlarımız, ablalarımız kardeşlerimiz ile bir arada olmaya devam edeceğiz. Eksiklik ve sıkıntıları bizzat ilk ağızdan dinleyip, sorunlara bir bir neşteri vuracağız. Bu ziyaretlerimiz aralıksız bir şekilde devam edecek. Önümüzdeki hafta da Payamlı Nahyamızda vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Her zaman olduğu gibi yine talepleri yerinde dinlemeye ve çalışmalarımızı yerinde takip etmeye devam edeceğiz. “dedi.

Başkan Kuş’la birlikte saha ziyaretlerine eşlik eden AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise şunları söyledi;” Eyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş, Başkan Yardımcımız ve Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte çalışmaları yerince inceledik. Vatandaşlarımızın eksikliklerini yerinde inceledik ve vatandaşlarımızın eksikliklerini tamamlamak adına Belediye Başkanımız ile kırsalda dolaştık. Bizlere ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. “ dedi.



22 Haziran 2020 Pazartesi 15:46

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kus-gece-gunduz-vatandasla-ic-ice--12225.html