BAŞKAN EKİNCİ, DAHA TEMİZ VE YAŞANABİLİR BİR VİRANŞEHİR İÇİN CALİSİYORUZ

Viranşehir ilçe belediye başkan Salih Ekinci daha temiz ve yaşanabilir bir Viranşehir için durulmadan ve yorulmadan çalışacağız

BAŞKAN EKİNCİ, DAHA TEMİZ VE YAŞANABİLİR BİR VİRANŞEHİR İÇİN CALİSİYORUZ

Viranşehir ilçe belediye başkan Salih Ekinci modern bir ilçe olma yolunda gerekli çalışmaları gece gündüz sürdürdüğünü belirten Başkan Ekinci Çevre ve Şehircilik bakanlığı tarafından hibe edilen iki temizlik aracı ile daha temiz bir Viranşehir için durulmadan ve yorulmadan çalışacağını belirti.

Başkan Ekinci hibe edilen iki temizlik aracı ile ilgili şu açıklamada bulundu Yeni bir kiralama ya da borçlanmaya gitmeden araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Viranşehir’mizin temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın Belediyemize hibe ettiği bir adet çöp sıkıştırma kamyonu ve bir adet yol süpürme aracımızı filomuza katarak, araç filomuzu güçlendirdik.

 

Çöp sıkıştırma kamyonu ve vakumlu yol süpürme aracımız Viranşehir’imize hayırlı uğurlu olsun. Daha temiz, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ederim."dedi.



18 Haziran 2020 Per�embe 19:26

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ekinci-daha-temiz-ve-yasanabilir-bir-viransehir-icin-calisiyoruz-12207.html