BAŞKAN CANPOLAT, AHMET YESEVİ’YE YEŞİL BİR VADİ KAZANDIRACAĞIZ

Başkan Canpolat, “Ahmet Yesevi Mahallemizde her şeyi ile tamamlanmış yeşil bir vadi oluşturup mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

BAŞKAN CANPOLAT, AHMET YESEVİ’YE YEŞİL BİR VADİ KAZANDIRACAĞIZ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Canpolat Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerinde yapımı devam eden parkları ve mahalleye kazandırılacak semt pazarı ve halı saha alanlarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde vatandaşların da talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teknik heyet ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

 

Mevcut ve yapımı devam eden parkları tek tek inceleyen Başkan Canpolat, yapılması gerekenlerle ilgili de talimatlar verdi. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, ilçede devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunmayı hedefledikleri belirterek şunları söyledi:

 

“Ahmet Yesevi mahallemizde yeşil vadi olarak adlandırdığımız bölgede Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün çalışmaları devam etmektedir. Çalışmalarımızı en kısa tamamladığımızda Ahmet Yesevi Mahallemizde her şeyi ile tamamlanmış bir yeşil vadi oluşturup mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Ve yine Ahmet Yesevi Mahallemizde 25 metrelik yol üzerinde de 3 tane 5 dönümlük parklarımız var. Bunlar ile ilgili olarak da devam eden çalışmaları yerinde inceledik.

Ayrıca yine aynı bölgede bir semt pazarı ve halı sahayı da arkadaşlarımız çizimlerini tamamladılar. En kısa sürede bu yerlerimizin ihalesini yapıp bir an önce vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Ben şimdiden bu çalışmalarımızın Ahmet Yesevi Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”



17 Haziran 2020 �ar�amba 10:32

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-canpolat-ahmet-yeseviye-yesil-bir-vadi-kazandiracagiz--12196.html