MODERN BİR ŞANLIURFA İÇİN BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa'da kesintisiz trafik akışını sağlamak ve yeni yollar inşa etmek için 7/24 çalışmalarına devam ediyor

MODERN BİR ŞANLIURFA İÇİN BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin oluşması birlikte Karaköprü ilçesinde Seyrantepe Mahallesinde Şehit Sedat Sağır Caddesinde sıcak asfalt serimini yaparken Karşıyaka Mahallesi 401. Caddede ise aşınmış yollarda revizyon çalışmalarını sürdürüyor.  

Şanlıurfa'da kesintisiz trafik akışını sağlamak ve yeni yollar inşa etmek için 7/24 çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi bir yandan kent merkezinde köprülü kavşaklar, yol genişletme ve revizyon çalışmaları yaparken bir yandan da kırsal mahallelerde beton yol yapım atağını sürdürüyor.

 

Her gün çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Karaköprü ilçesinde Seyrantepe Mahallesinde Şehit Sedat Sağır Caddesinde sıcak asfalt serimini yaparken, Karşıyaka Mahallesinde eskiyen ve deforme olan 401. Caddede revizyon çalışmalarını sürdürüyor.



15 Haziran 2020 Pazartesi 16:02

http://www.urfa63haber.com/haber/modern-bir-sanliurfa-icin-buyuksehir-calisiyor-12189.html