YENİDEN REFAH PARTİSİ´NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Fatih Erbakan tarafından 2018´in 23 Kasım´ında kurulan Yeniden Refah Partisi kısa bir içinde Türkiye’nin 81 ilinde teşkilatlanmasını bitirilerek olabilecek seçime hazır.

YENİDEN REFAH PARTİSİ´NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz’ın Genel Merkez MKYK Üyesi seçilmesi ile İl Başbakanlığına getirilen Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresi 17 Kasım 2019 Pazar günü on binlerin katılımıyla Ankara Arena Spor Salonunda görkemli bir kongre gerçekleştirildi. Gerçekleşen kongre sonucu Genel Başkanlığa Kurucu Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan yeniden genel başkanlığa seçilmesi sonucunda Şanlıurfa il başkanı İsmail Yavuz MKYK üyeliğine seçilmesinin ardından yerine İl Başkan Yardımcısı ve il sekreteri İsa Döğmeci getirildi.

Döğmeci’ nin göreve gelmesi ile birlikte parti içinde bir çok yerde görev değişikliğine gidildi bugünde Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Bahattin Sungur imzalı atama ile Eyyübiye ilçe Başkanlığına Suphi Sultanoğlu getirildi. 

Sultanoğlu "Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe başkanlığı görevi bizlere tevdi edildi. Sn. Genel Başkanım Dr. Fatih Erbakan Beyefendi’ye teşekkür ederim. Rabbim hakkıyla görev yapmayı bizlere nasip eylesin. Bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımı ve Diğer siyasi partilerde görev yapan Milli Görüşçü kardeşlerimi bu davayı  yeniden ayağa kaldırmak ve Yeni Dünya düzeninde Yeniden Büyük Türkiye’nin hak ettiği yere getirmek için davet ediyorum "dedi.



11 Haziran 2020 Per�embe 15:21

http://www.urfa63haber.com/haber/yeniden-refah-partisinde-gorev-degisimi-12183.html