ŞANLIURFASPOR'DA BEKLENMEYEN İSTİFA

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Ali Çizmecioğlu görevinden istifa etti

ŞANLIURFASPOR'DA BEKLENMEYEN İSTİFA

Şanlıurfaspor da kirizler bitmek bilmiyor yaşanan maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer tahtası kapalı olması nedeniyle transfer yapamadigindan ve futbolculara olan alackalardan dolayı sıkıntılı bir sezon geçirdi.

Sıkıntıların giderilmesi için kongere kararı alınarak yeni oluşan yönetim ile yola devam eden Şanlıurfaspor beklenenin alayayınca kulüp kapanma noktasına geldi. Yaşanan tüm bu olumsuzluklardan sonra bu gün beklenmeyen istifa kararı geldi.

Şanlıurfaspor Yönetim kurulu üyesi ve Başkan vekilliği görevini yürüten Ali Çizmecioğlu Şanlıurfaspor'da bulunan bütün görevlerinden istifa ettiğini resmi Sosyal medya hesabından duyurdu. Çizmecioglu istifa kararını bu paylaşımı ile takipçilerine duyurdu." Fazla uzatmanın anlamının olmadığını anladım. URFASPOR Bşk. Vekilliğinden ,Urfaspor Yönetim Kurulundan an itibariyle istifa ettim.Pazartesi günü noter kanalıyla ulaçılacaktır. Tarih kimseyi affetmeyecektir .Ve net açıklamalarımı askıya almadım. BİZ BÖYLE GÖRMEDİK .Urfasporu ailemiz ailemiz gördük öyle yaşadık..Gün ola harman ola. Sevgiyle kalın. " Dedi.



5 Haziran 2020 Cuma 18:04

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfasporda-beklenmeyen-istifa--12158.html